NL

I

FR

BEZOEK

Mogelijk alle dagen op afspraak
Tel +32 (0)69 64 00 00

DERGNEAU FRASNES-LEZ-ANVAING
Chaussée de Renaix 139c

‍Woning met een karakteristieke, residentiële uitstraling, een zuid- westelijk gerichte tuin met zicht op open velden en de charmante heuvels van de ‘Pays des Collines’, gelegen op een boogscheut van de gemeente Frasnes-lez-Anvaing en de stad Ronse.

De gezinswoning integreert duurzaamheid, ecologie en energiezuinigheid in een open architectuur vol licht en ruimte.

Via de carport met buitenberging wordt u naar de inkom van de woning geloodst. Eens in de woning geniet u van ruime leefruimtes vol daglicht, een open keuken met zicht op tuin en omgeving.

De woning beschikt over drie slaapkamers, een dressing, een ruime badkamer en een polyvalente ruimte of bureau die omgebouwd kan worden tot een vierde slaapkamer.

Voor de structuur en gevels wordt het bio-ecologisch Sanomur-concept toegepast : een modulaire constructiesysteem bestaande uit een houten paal en balkskelet opgevuld met isolerende gevelpanelen samengesteld uit ecologische vlasvezel- en houtvezelisolatieplaten.

Dankzij de uitgekiende energiezuinige binneninstallaties en de toepassing van geothermie behaalt deze woning een zeer hoge energieprestatie. De woning voldoet aan de Vlaamse Bijna-Energieneutraal-eisen en behaalt de Waalse label 'Logement Q-Zen'.

Concept, architectuur en coördinatie
Pascal Schneider Architectuur


Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek ter plaatse te regelen?
We helpen u graag verder:

Arnaud & Simon
+32 (0)69 64 00 00
contact@arnaud-simon.com